awards

Bijzonder trots is Leppink automatisering op de reeds behaalde Awards die eenmaal per jaar worden uitgereikt door de ICTWaarborg, dit is dè brancheorganisatie voor bedrijven die actief zijn in de verkoop en levering van ICT producten en/of ICT diensten aan consumenten en/of bedrijven.
Trots kunnen wij melden dat Leppink automatisering uitgeroepen is tot de automatiseerder van het jaar 2012 (Geheel Nederland)

Deze Awards worden door de ICTWaarborg uitgereikt omdat de medewerkers van de genomineerde bedrijven volgens hun uitblinken in hun ICT kennis, onder meer door regelmatig gerichte trainingen te volgen van de diverse takken van de ICT branche.

Tevens organiseert men deze Computerwinkel van het jaar verkiezing als voorbeeld voor de ruim 1000 aangesloten computerbedrijven die ook hun niveau op het peil van de winnaar willen brengen.

Eerder gewonnen Awards:

Heldere taal en uitleg.

Winnaars van de ICTWaarborg Awards weten met aandacht en zorg de klant in heldere taal uit te leggen welke producten het best bij de klant passen.
Dat kan variëren van een draadloze muis tot een compleet netwerk met alles erop en eraan.

Voor de klant is dit duidelijk merkbaar in de informatieverstrekking en de service. Ook de algemene ondernemersvaardigheden van de genomineerde computerwinkels zijn uitstekend en tellen tevens mee bij de verkiezing tot computerwinkel van 2008.